Драстични мерки обявява премиерът на Великобритания Борис Джонсън в Лондон,

...
Драстични мерки обявява премиерът на Великобритания Борис Джонсън в Лондон,
Коментари Харесай

Драстични мерки и във Великобритания - хлопват кепенците на кръчми, ресторанти, фитнес и кино салони

Драстични ограничения афишира министър председателят на Англия Борис Джонсън в Лондон, където епидемията от ковид взе 58 жертви от общо 144 съдбовни случая в Обединеното кралство, заяви " Метро ".

Първоначално английските управляващи реагираха с хлабави ограничения против болестта, министър председателят единствено посъветва сънародниците си да заобикалят пъбове и други места за събирания на доста хора. При това състояние, без насила, доста заведения и питейни заведения останаха цялостни, даже бащата на премиера разгласи, че на инат на " съвета " на сина си, ще отиде на механа.

Оказа се, че и на Острова съзнанието също е дефицитно, макар хвалбите на Борис Джонсън преди дни какъв брой напреднала била демократичната английска народна власт.

Сега суровата реалност внезапно трансформираха настройките му, като с изключение на кръчми, салони и кина, затварят също и учебните заведения и се анулират изпити. Вчера министър председателят бодро се изрепчи, че до 12 седмици на Острова ще се " обърне посоката " в битката против пандемията. Днес, обаче, учените предсказват, че обществената изолираност може да продължи съвсем цяла година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР