Драматично започна Фермата“ за една от участничките. Броени дни след

...
Драматично започна Фермата“ за една от участничките. Броени дни след
Коментари Харесай

Болест тръшна участничка във Фермата“

Драматично стартира „ Фермата “ за една от участничките. Броени дни откакто влезе в риалитито, бъбривата и постоянно усмихната мениджърка Мирела се тръшна на легло.

В първите си дни в предаването претендентката за стоте бона спа на ледената земя под намерено небе и яде нищожни дажби, и най-после се разболя. Мирела подвигна близо 39 градуса и получи гнойна ангина.



Въпреки болката, бургазлийката, която е измежду най-позитивните герои в новия сезон и в никакъв случай не мрънка, продължи да работи в градината, да оказва помощ по градежите и да готви. Впечатлени от мощния й дух, от тима й „ Нови очаквания “ я оповестиха за най-работлива. Тенекеджията Гечо пък беше избран като най-полезен състезател в отбора „ Стари герои “.

В идващите дни участниците във „ Фермата “ ще би трябвало да се оправят с сложна задача - да се погрижат за оцеляването на две осиротели теленца. Със задачата да ги храни по три пъти дневно с мляко най-ентусиазирано се зае акушер-гинеколожката на звездите Мажена, в чиито ръце за пръв път са проплакали децата на Мария Илиева, Рачков и Криско.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР