ДПС трябва да е част от управлението на България чрез

...
ДПС трябва да е част от управлението на България чрез
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов: ДПС трябва да е част от управлението на България

ДПС би трябвало да е част от ръководството на България посредством болшинството, което ще излъчи постоянен кабинет в 49-ото Народно събрание.

Това съобщи зам.-председателят на движението Ахмед Ахмедов пред БНР. Той предвижда, че в идващия парламент депутатите на Движение за права и свободи ще са минимум 40.

" Партията е в доста добра кондиция и ще има доста положителни резултати. Очакваме минимум 40 народни представители. Движението би трябвало да е част от ръководството на страната. За нас червени линии съставляват евроатлантическите полезности ", прибавя Ахмедов.

По думите му основите на разговора сред партиите са сложени още в предния парламент. Той засяга лидерската среща сред Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Стефан Янев и Мустафа Карадайъ. Зам.-председателят на Движение за права и свободи предвижда, че разговорът ще продължи, с цел да се излезе от политическата рецесия.

Той разяснява и издигането на глобения по " Магнитски " Делян Пеевски за лидер на две листи на Движение за права и свободи. По думите му Пеевски е бил номиниран от съвсем всяка конструкция на придвижването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР