ДПС изгони осъдения за педофилия Владимир Кузов, който обаче не

...
ДПС изгони осъдения за педофилия Владимир Кузов, който обаче не
Коментари Харесай

Боговете сигурно са полудели: Кузов се сравни с Нелсън Мандела

ДПС изгони наказания за педофилия Владимир Кузов, който обаче не желае да потегля от партията. Само дни откакто сякаш бил признат, някогашният народен представител бе изгонен от Мустафа Карадайъ, защото бил признат срещу разпоредбите и устава на партията, а членската му брошура не била годна.

На напълно друго мнение обаче е Кузов, който пред "България он ер " съобщи, че от Движение за права и свободи били длъжни да му пратят протокол, членската му брошура била издадена съгласно устава.

Владимир Кузов акцентира също, че отиването му в Движение за права и свободи е подбудено от това, че това е демократична партия, където е отишъл със своята присъда, която дефинира за "политическа ". "Една политическа присъда се характеризира с няколко белега. Нямаш никакви доказателства, имаш несигурно време, несигурно място, неопределени очевидци ", съобщи Кузов.

Владимир Кузов се надявал, че точно в Движение за права и свободи ще откри схващане, като потърпевш човек, защото съгласно него това била партията, която се грижи за правата на хората.

"И най-важното, за устояване демократичните правила на България и правовата страна. Аз съм приел тази роля да бъда жертва на правосъдната система и смятам, че ще продължа да се боря, както са се борили даже хора, като Нелсън Мандела и така нататък ", изрично съобщи Владимир Кузов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР