Дойде ред и на една малко объркваща новина – днешният

...
Дойде ред и на една малко объркваща новина – днешният
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс хвърли бомба: Страх ме е от пениси

Дойде ред и на една малко объркваща вест – днешният секссимвол на Холивуд, който сигурно участва в мокрите сънища на голям % от мъжкото население на Планената, Дженифър Лорънс, се опасява от секса.
В изявление за „ The Sun” актрисата разкри, че ненавижда половия, а и какъвто и да било различен физически контакт, тъй като изпитва смут от микробите. Заради уплахата си Джен принуждавала и някогашните си звездни половинки, Дарън Аронофски и Крис Мартин, да се изследват постоянно, даже прекомерно постоянно, преди да прибегнат към интимни милувки.
„ Обичам да провокирам мъжете, само че не подхващам никакви дейности. Винаги съм спала единствено с гаджетата си. Истината е, че не обичам секса, тъй като съм гермафоб (човек, който има уплаха от бактерии), в никакъв случай не съм имала полово излъчена болест. Намирам пениса за нещо рисково “, споделя напълно умерено Лорънс.
В изявлението актрисата разкрива още, че сега няма мъж до себе си и е подготвена да се впусне в нов романс: „ Сега съм свободна и съзнавам, че от в действителност дълго време не съм правила секс. Много бих желала да имам половинка, подготвена съм за нова връзка.Трудно ми е да бъда сама “.
И в случай че досега Дженифър ви се е коствала симпатично странна, в този момент ще подсилим това ваше усещане. Знаете ли, че Лорънс е открила, че в нея се отключва втора идентичност, когато е прекалила с алкохола? Тя даже си има име – Гейл. Нещо повече: актрисата твърди, че това алтер его се появява, само когато е пила ром. Затова Лорънс употребява тази напитка, единствено когато е на отмора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР