Довечера е стартът на елиминациите в Шампионска лига. Ще се

...
Довечера е стартът на елиминациите в Шампионска лига. Ще се
Коментари Харесай

Прогноза. Кои са големите фаворити в Шампионската лига

Довечера е стартът на елиминациите в Шампионска лига. Ще се играят първи срещи от 1/8 финалната фаза на шампионата.

Ливърпул и Манчестър Сити са огромните фавороти през този сезон в Шампионска лига. Това оповестиха немската легенда Лотар Матеус и някогашният британски национал Питър Крауч.

Турнирът на богатите навлиза в същинската си част – етапа на директните елиминации, довечера с мачовете ПСЖ – Реал Мадрид и Спортинг Лисабон – Манчестър Сити.

Матеус и Крауч не отписаха възможностите на Челси да отбрани трофея си, както и безконечните любимци Байерн Мюнхен и Реал, само че подчертаха, че тимовете от Висшата лига наподобяват най-силни.

Според Крауч, Манчестър Юнайтед е единственият отбор от Англия, който не е измежду кандидатите за Ушатата. " Трудно е да избера един всред Ливърпул и Сити, когато приказваме за интернационалната сцена.

Челси също има действителен късмет да отбрани трофея си. Байерн също е същинска опасност. Роберт Левандовски е гибелен голмайстор. Реал? Остава мощен кандидат, само че изостава от тимовете, които изброих. ПСЖ има мощен тим, само че може ли да завоюва Шампионска лига? Това е огромният въпрос ", добави Крауч, представен от Daily Mail.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР