Доста самоуверено изказване направи първият съперник на сингъл през 2018

...
Доста самоуверено изказване направи първият съперник на сингъл през 2018
Коментари Харесай

Съперникът на Гришо: Предполагам, че е нервен

Доста самонадеяно изявление направи първият противник на сингъл през 2018 година на Григор Димитров. Австралиецът Джон Милман ще се изправи против първата ни ракета в Бризбейн в четвъртък на обяд българско време.

Двамата до момента са се срещали един път и в тази борба 128-ият в света е постигнал триумф. Това обаче е надалеч обратно в предишното, на шампионат от сериите Чалънджър през 2010 година Но очевидно този триумф още топли Милман.

"Предполагам, че Димитров ще е много нервозен предвид на този факт ", разяснява със самочувствие австралиецът и показа още, че се надява да изиграе добър мач против топпоставения в схемата.

"Надявам се, че ще играя много освободено против Григор, тъй като нямам какво да изгубвам и мога да покажа най-хубавото от себе си. Той е страховит тенисист и изискванията тук му харесват доста. "

"Обичам да се тествам против най-хубавите в света, тъй като срещите с тях са една премия. Доста е мъчно против тях, както се убедих самичък против Рафа Надал на Уимбълдън, само че е ужасно да се изправяш против такива тенисисти ", добави австралиецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР