Доскорошният наставник на Лудогорец Станислав Генчев е убеден, че отборът

...
Доскорошният наставник на Лудогорец Станислав Генчев е убеден, че отборът
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Лудогорец ще стане шампион поне с 10 точки разлика

Доскорошният ментор на Лудогорец Станислав Генчев е уверен, че тимът ще стане първенец и през този сезон. В изявление за “ Телеграф ” някогашният халф разкри, че има предпочитание да работи в чужбина и сподели, че е научил най-вече от съвемстната си работа с Валдас Дамрбаускас.

“След като стана известно, че ще има нов треньор - Анте Шимунджа, към този момент беше ясно, че може би няма да остана в неговия щаб. Няма неприятно. Така да бъде. Приех решението. С хората от преценихме, че е по-добре да направя стъпка обратно и да напусна, тъй като по този начин ще мога да се развия като старши треньор на друго място ”, показа.
 Станислав Генчев към този момент не е част от Лудогорец Станислав Генчев към този момент не е част от Лудогорец
“Логично е да желая в чужбина. За страдание обаче българските треньори не се котират добре зад граница. Аз обаче имам много триумфи - най-младият български ментор, който вкарва и изкарва тим от групите на Европа. Победи с 5:1 над () и 3:0 над. Освен това, е огромна марка, а аз водих този тим три пъти. Ще ви кажа почтено - сега съм подготвен да изслушам всяка оферта ”, прям бе младият експерт.
 Анте Шимунджа: Искаме да печелим всеки мач Анте Шимунджа: Искаме да печелим всеки мач
“Аз пристигнах в през 2019 година, когато треньор беше Стойчо Стоев. Много умел експерт, постигнал доста триумфи. С него обаче работих единствено два месеца, само че и за този интервал научих много неща. При Павел Върба интервалът беше доста чудноват. Тогава пристигна пандемията, помните какви проблеми имаше. Водехме накъсана подготовка, шампионата беше спряно. Истината е, че най-вече научих от Валдас Дамбраускас. Млад треньор, който желае да се развива непрекъснато. Това, което реализира с него - класиране на плейоф в Шампионската лига и елиминиране на гранд като, не е инцидентно. Точно поради това освобождението на Валдас се отрази отрицателно на тима ”, призна.
 Стойчо Стоев: Твърде рано е да се разяснява детайлно протичащото се в Лудогорец Стойчо Стоев: Твърде рано е да се разяснява детайлно протичащото се в Лудогорец
“Според мен Лудогорец ще е първенец с най-малко 10 точки разлика. Просто те са по-добри от ЦСКА. Освен това, приограмата на “червените ” е по-тежка. Лудогорец към този момент мина тежките гостувания на Локо (Пд), Ботев (Пд), Левски. ЦСКА занапред има да играе тези мачове. Лудогорец има и преимущество с директните мачове след постоянния сезон. Ако те завършат като водачи, ще бъдат домакини на ЦСКА в плейофите ”, уточни някогашният ментор на разградчани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР