Доскоро Стефан Мутафчиев е бил при дъщеря си в Англия,

...
Доскоро Стефан Мутафчиев е бил при дъщеря си в Англия,
Коментари Харесай

Дори И Не Подозираме Колко Е Дълбока Драмата. Бащата На Христо Мутафчиев Е Убит От Рак

Доскоро Стефан Мутафчиев е бил при щерка си в Англия, която е упорствала да го гледа и да се грижи за него. Той обаче не е издържал и се е прибрал в България.

За да е по-близо до него, Христо Мутафчиев го е настанил в първокласен приют, където е бил под непрекъснато лекарско наблюдаване. Самият артист много постоянно е посещавал болния си татко.

Все още не се знае по кое време ще е погребението, само че по неофициална информация се спряга датата 8 април.

Близки на фамилията споделиха, че Христо Мутафчиев е сломен от кончината на татко си.

Колегите на Стефан Мутафчиев, който бе дълготраен секретар на читалището в Карлово, а преди този момент и на Младежкия дом в Сопот, са опечалени.

„ Има такива хора - забавни и стойностни, преминаващи по пътя си с достолепие и усмивка, умеещи да оценят силата и хубостта на живота. Стефан бе един от тях! Скъпи приятелю, ти бе от хората, които вършат света по-цветен и забавен, по-смислен и богат. От хората, които от време на време, въпреки и рядко, ориста изпраща на точното място в точното време. Изпраща ги, тъй като има потребност от тяхната сила и мощ, от техните страсти и фантазии, от тяхната непримиримост и воля. Чрез всичко това през годините ти стана част от духа на това място, част от живота на този град, част от историята на всеки от нас.

За всички нас ти в никакъв случай няма да бъдеш просто Стефан - ти си оставаш единственият, нашият Стефан Мутафчиев! Благодарим ти за спомените! Почивай в мир, приятелю! С доста горест и любов - твоите сътрудници от Народно читалище " Васил Левски - 1861 година " и Общинска библиотека " Д-р Иван Богоров " – Карлово ”, пишат те във връзка на кончината му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР