Мъж нападна жена в жилище с резачка, а после простреля

...
Мъж нападна жена в жилище с резачка, а после простреля
Коментари Харесай

Мъж нападна жена с резачка в Париж, после простреля двама полицаи в участък

Мъж атакува жена в жилище с резачка, а след това простреля двама служители на реда в полицейски сектор във френската столица Париж, съобщи Франс Прес.

(Във видеото може да научите повече за: Как да се предпазим от нападение)

Ранените чиновници бяха откарани в болница в тежко положение, като ситуацията на единия остана сериозно и след лекарската интервенция, посочи Агенция Франс Прес, базирайки се на полицейски източник.

Тежко ранен е и нападателят, който е бил уцелен от ответен на своята пукотевица изстрел.

Новината бе публикувана и от Ройтерс. Инцидентът се е разиграл малко преди 22:30 ч. френско време нощес (23:30 ч. българско) в сектор в 13 регион.

Мъжът е сграбчил оръжието на длъжностно лице и е разкрил огън. Арестуваният нападател е бил доведен в сектора и е лишил оръжието на служител на реда, до момента в който е бил претърсван.

Според източника на Франс прес към момента се прецизира поредността на събитията. Нападателят е бил арестуван и отведен в сектора за хипотетично домашно принуждение, прецизира Ройтерс.

Мъжът, чието име не се загатва, е бил задържан поради демонстрация на " изключителна свирепост ", означи пред представители на медиите началникът на парижката полиция Лоран Нунез.

" Полицията се намеси и го докара тук, само че той е откраднал оръжието от чиновник и съществено е ранил двама служители на реда ", съобщи Нунез.

От парижката прокуратура са споделили за Агенция Франс Прес, че са почнали три следствия против нападателя - за опит за ликвидиране на жена, за опит за ликвидиране на лица с социална власт, както и за умишлена демонстрация на принуждение с оръжие на разположение с социална власт.

Последният случай се поема от отдела за вътрешно следствие на полицията, тъй като става въпрос за служебно оръжие на служител на реда, прецизира Франс перес.

Прокуратурата прибавя, че обвиненият е ранен в гърдите, като при момента на отвеждането в болница не е имало заплаха за живота му. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР