ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — За Дерик Евънс да бъде

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — За Дерик Евънс да бъде
Коментари Харесай

Един мъж беше полицай от Капитолия. Другият се разбунтува на 6 януари. И двамата се кандидатират за Конгреса

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — За Дерик Евънс да бъде част от тълпата, която щурмува Капитолия на Съединени американски щати, не беше задоволително. Бившият народен представител от Западна Вирджиния желае да направи пътя си до залите на Конгреса непрекъснат.

От другата страна на металните барикади оня ден служител на реда Хари Дън не можа да понесе това, което видя, до момента в който защитаваше Капитолия и неговите жители от бунтовници на 6 януари 2021 година В последна сметка жителят на Мериленд следи по какъв начин законодателите, които е защитавал, гласоподават за оправдаване на някогашния президент Доналд Тръмп и отхвърлят ​​насилието и контузията, довели до гибелта на някои от неговите сътрудници.

Във вторник Евънс и Дън ще създадат наддавания за места в Камарата на представителите на Съединени американски щати на първичните избори в съответните щати. Те идват на изборите с трагично разнообразни тълкования за случилото се оня ден и тяхното показване на първичните избори във вторник в Западна Вирджиния и Мериленд може да намекне дали мненията на гласоподавателите от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР