Досега единствено във ВИП Брадър“ е имало такива екстри, когато

...
Досега единствено във ВИП Брадър“ е имало такива екстри, когато
Коментари Харесай

Голяма промяна за новия сезон на Биг брадър, участниците ще живеят...

Досега само във „ ВИП Брадър “ е имало такива екстри, когато известните персони са имали неотложни задължения, които са упоменати в договорните им връзки

Дългоочакваното завръщане на „ Биг Брадър “ ще изненада феновете с безусловно нови правила и конюнктура. Така да вземем за пример престоят в Къщата няма да е безусловно наложителен от самото начало на формата, като ще има опция участниците да напущат рамките на шоуто даже и да не са изгонени след гласоподаване. С това стоманеният правилник от години ще претърпи внезапна смяна. Най-вероятно тази привилегия ще получават определеи съквартиранти, които са си извоювали този разкош.

Досега само във „ ВИП Брадър “ е имало такива екстри, когато известните персони са имали неотложни задължения, които са упоменати в договорните им връзки. В елементарния „ Биг Брадър “ обаче сходни клаузи не съществуваха в контрактите на участниците, пише „ Галерия “.

Друга основна оригиналност е гласуването, което за първи път в историята на риалитито у нас няма да е посредством зрителски избор. Всеки един от жителите на Къщата ще може да упражни своя глас освен за номинираните за изпъждане, само че и за тези, които би трябвало да си тръгнат от шоуто вечно. Предполага се, че ще има и директни номинации в резултат на неуспех в игрите, които ще се разиграват обичайно по време на самия сезон.

Един от слуховете за идния през септември „ Биг Брадър “ е, че в Къщата ще влязат главно инфлуенсъри и влогъри. Дали това ще е по този начин, ще се разбере наесен, само че сигурно известни персони от шоубизнеса няма да има. Макар че се появиха информации за влизането на остарели познайници на Къщата в Нови хан.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР