Барби определено се оказа филмът, след който буквално всички говореха

...
Барби определено се оказа филмът, след който буквално всички говореха
Коментари Харесай

Марго Роби след Барби - паднал ангел по комиксите за Avengelyne

" Барби " несъмнено се оказа филмът, след който безусловно всички говореха за Марго Роби. И освен поради самия филм, само че и поради тематичните и секси тоалети на актрисата по време на министър председателите.
 Sims и Марго Роби - продуцентската компания на актрисата се захваща с филм за играта
След " Барби " Марго Роби се захваща със Sims

Ще бъде доста забавно

Вече знаем, че австралийската актриса не стои и чака триумфът още веднъж да я споходи, а продължава старателно да работи за него.

От The Hollywood Reporter разбираме, че идващият ѝ план може да се окаже в действителност забавен. Според изданието, Warner Bros. договарят за закупуването на филмовите права върху комикса Avengelyne.

Към момента се знае, че Марго Роби би трябвало освен да влезе в основната роля, само че и да продуцира посредством компанията си LuckyChap. Освен това, се чака Оливия Уйалд също да е забъркана, само че не като актриса, а като режисьор.

Avengelyne е комикс, пуснат през 1995 година, който споделя историята на паднал агнел, който се озовава на земята. Неговата задача е да откри и отбрани Избрания - човек, който ще изиграе основна роля в отбраната на човечеството от демони и зли сили.
 Марго Роби се захваща с A Big Bold Beautiful Journey с Колин Фарел след
С какво се захвана Марго Роби след " Барби "

Актрисата е с напълно изменен образ

Комиксът и персонажът са основани от Роб Лифийлд и Кати Крисчан. Именно Лифийлд има съществена заслуга в основаването на други комиксови герои като Кейбъл, Домино и Дедпул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР