Дори в най-уютния дом може да няма положителна енергия. Влияние

...
Дори в най-уютния дом може да няма положителна енергия. Влияние
Коментари Харесай

Никога не слагайте кофата за боклук на това място

Дори в най-уютния дом може да няма позитивна сила. Влияние на това оказват доста фактори. Например - по какъв начин са ситуирани мебелите, дали апартаментът е измит и какви хора са гостите ви.

За да се наслаждавате на позитивната атмосфера във вашия дом, би трябвало да обърнете внимание на всички елементи. Дори и на местоположението на кофата за отпадък. Тези, които имат вяра в езотериката, имат вяра, че благосъстоянието в фамилията зависи точно от мястото, където се намира кофата за отпадък.

В последна сметка нейното предопределение е за предпазване на боклуци, които сами по себе си излъчват негативна сила.
 Ако извършите грешката да изхвърлите боклука по мрачно, ще ви сполети ето това Ако извършите грешката да изхвърлите боклука по мрачно, ще ви сполети ето това
Сигурно сте чували възрастни хора да споделят, че отпадък в никакъв случай не се изхвърля, когато на открито е мрачно. Дали обаче сте се питали на какво с...

Кухнята се смята за свещено място в жилището. Разбира се, в това помещение би трябвало да царува ред и непорочност. И всичко да е сложено на тъкмо несъмнено място.

Но домакините рядко се замислят къде да слагат кофата за отпадък. Много постоянно те я слагат в шкафа под мивката. Оказа се обаче, че това не е най-подходящото място.

Тъй като кофата за отпадък съдържа боклуци с неприятна сила, тя би трябвало да има похлупак. Това ще помогне за ограничение на негативния поток, тъй че да не се популяризира из целия апартамент.  А изтичащата в канала вода може да усили всички негативи.

Също по този начин, не поставяйте кофа за отпадък в коридорите сред стаите. Отпадъците ще блокират придвижването на позитивната сила. В резултат на това освен цветята в домата ви повехнат, само че и вашето богатство ще се утежни. Ако без забележима причина постоянно се оплаквате от главоболие, то може би се дължи на атмосферата в дома ви.
 Не хвърляйте пари за нездравословни химикали! Така ще унищожите плевелите Не хвърляйте пари за нездравословни химикали! Така ще унищожите плевелите
Независимо дали сте умел градинар или просто новак в този бизнес, не можете да избегнете битката с плевелите. Има безчет хербицид...

Колкото по-дълго неприятната сила се задържа в жилището, толкоз повече негативизъм ще започнете да притегляте в живота си. Това може да докара до проблеми в работата, загуба на пари и фамилни спорове. 

Почистване на кофата за отпадък

В идеалния случай боклукът би трябвало да се изхвърля всеки ден. Просто превърнете това деяние в табиет.

И по този начин, къде е добре да поставяте кофата за отпадък? В идеалния случай тя би трябвало да е  далеч от очите и източници на вода. Например, може да я сложите на терасата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР