Доналд Тръмп младши Снахата на президента на САЩ Ванеса Тръмп

...
Доналд Тръмп младши Снахата на президента на САЩ Ванеса Тръмп
Коментари Харесай

Снахата на Тръмп в болница заради подозрително писмо с бял безвреден прах


Доналд Тръмп младши

Снахата на президента на Съединени американски щати Ванеса Тръмп е откарана в болница в Манхатън като защитна мярка, откакто съмнително писмо, съдържащо неидентифицирано вещество, е било изпратено до нейния апартамент, заяви Ен би си, цитирайки източници от правоохранителните органи и градските управляващи в Ню Йорк.

Писмото е било адресирано до брачна половинка на Ванеса Тръмп - Доналд Тръмп-младши, сина на президента Доналд Тръмп, най-голямото дете на президента и някогашната му брачна половинка Ивана. Тя се оплакала от гадене, откакто писмото било отворено, оповестява Ройтерс.

След като писмото било отворено, трима души в жилището са откарани в нюйоркския медицински център Презбитериън-Уейл Корнел като защитна мярка, заяви пожарната на Ню Йорк сити. Сред тях е и майката на Ванеса Тръмп, въпреки че тя нямала здравни недоволства. Няма индикации, че някой от тримата е потърпевш, нито че веществото е рисков материал или биологичен сътрудник.

Според телевизия Ей Би Си и вестник " Ню Йорк пост ", които цитират неназовани източници от правоохранителните органи, писмото имало клеймо за адресант от Бостън. От нюйоркската полиция отхвърлиха да разясняват този факт.

Агенти на Секретната работа и на полицията в Ню Йорк са почнали следствие на случая, заяви специфичният сътрудник от Сикрет сървис Джефри Адамс представен от Асошиейтед прес, тъй като подозрителният плик бил " адресиран до човек, който се намира под наша отбрана ". " Разследването се намира в дейна фаза и ние не можем да дадем по-обширни мнения ", показал той.

Според Ей Би Си предварителният разбор посочил, че прахът в писмото е безопасен, само че е изпратен в лаборатория в Ню Йорк за по-нататъшен разбор.

Блокът с жилища, където е станал случаят, е в манхатънския квартал Сатън плейс покрай река Ийст ривър. Според локални медии това евентуално е домът на майката на Ванеса Тръмп.

Доналд Тръмп-младши - най-големият наследник на президента Доналд Тръмп, е в публичното полезрение поради ролята си в срещи с съветска адвокатка през 2016 година На тази среща, както се твърди, на акцията на бъдещия президент била препоръчана евентуално компрометираща информация за кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън.

Най-големият наследник на президента назова непоносим план на своите съперници вчерашния случай с неговата жена. " Благодарен съм, че Ванеса и моите деца са в сигурност и не са потърпевши след необикновено страшната обстановка, зародила тази заран. Наистина е непоносимо, че някои хора показват противоположни възгледи благодарение на толкоз възмутително държание ", писа той в Туитър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР