Доналд Тръмп допусна днес, че срещата му с Владимир Путин

...
Доналд Тръмп допусна днес, че срещата му с Владимир Путин
Коментари Харесай

Тръмп: Срещата с Путин може да е по-лека от срещата на върха на НАТО

Доналд Тръмп позволи през днешния ден, че срещата му с Владимир Путин в Хелзинки може да е по-лека от срещата на върха в Брюксел или от визитата му във Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тръмп приказва пред кореспонденти в градината на Белия дом, преди да се насочи на едноседмична обиколка, която включва срещата на високо ниво на НАТО, двустранни срещи във Англия и срещата с Путин.

Американският президент предсказва сложни договаряния с НАТО за разноските за защита.

" Откровено казано, с Путин може да се окаже най-лесно. Кой би помислил ", означи Тръмп, представен от Агенция Франс Прес.

Президентът призна, че сега не може да дефинира дали съветският му сътрудник е другар или зложелател и го назова „ съперник “, показва Асошиейтед прес.

„ Смятам, че разбирателството с Русия, разбирателството с Китай, с други страни, е нещо хубаво, а не неприятно “, сподели той.

Тръмп сподели още, че британците са тези, които ще решат дали министър-председателката Тереза Мей да остане на власт, откакто през вчерашния ден двама основни министри от държавното управление ѝ подадоха оставка заради противоречие с вижданията ѝ по отношение на Брекзит. Президентът добави, че към този момент някогашният английски външен министър Борис Джонсън е негов другар, съобщи Ройтерс.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР