Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския споделил на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му припомня за щерка му, преди да прави секс с нея, стана ясно от правосъдни документи.

Даниелс се изправи пред съда, с цел да даде предстоящите с неспокойствие показания в процеса против някогашния президент за рушвет от 130 000 $. Ако бъде приет за отговорен, той може да бъде наказан на до четири години затвор. Даниелс даде обстоен доклад за времето си с Тръмп и също по какъв начин той се опитал да си легне с него още веднъж година след известната им първа среща.

Актрисата, чието същинско име е Стефани Клифърд, се изправи лице в лице с Тръмп за първи път след хипотетичната им връзка за една нощ след голф шампионат през 2006 година Звездата от филми за възрастни твърди, че преди да вършат секс Тръмп й споделил: „ Напомняш ми за щерка ми “, имайки поради Иванка, която съгласно него била умна и руса, добавяйки, че хората я подценяват.

След това Даниелс сподели пред съда, че фразата му има смисъл, тъй като някой като нея може да се появи в американската версия на „ Стажантът “, на която той беше основател и водещ, написа Телеграф.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР