Доминик Строс-Кан се ожени този уикенд за модела Мириам Луфир,

...
Доминик Строс-Кан се ожени този уикенд за модела Мириам Луфир,
Коментари Харесай

Старият коцкар Доминик Строс-Кан пак се ожени

Доминик Строс-Кан се ожени този уикенд за модела Мириам Луфир, съобщи Le Parisien. 68-годишният някогашен началник на Международния валутен фонд, който се отдръпна от политиката след многочислени полови кавги, и 49-годишната Мириам се венчаха в Маракеш, Мароко.

Това ще бъде четвърти брак за Строс-Кан.

Мириам учи мултимедийни технологии във Франция и сега управлява личната си организация.

Като шеф на МВФ Строс-Кан бе считан за един от същинските кандидати за председателството на Франция. Въпреки това, напролет на 2011 година, той бе задържан в Ню Йорк, откакто камериерка в хотел " Софител " сподели, че шефът на МВФ се опитал да я изнасили. Няколко дни по-късно той непринудено се отдръпна от поста си и в това време отпадна от френското президентско съревнование. Наказателното дело против него бе закрито на 23 август 2012 година

След известно време във Франция, против Строс-Кан бе формирано дело по обвинявания, че е сутеньор. Разследването сочеше, че той и други почитатели са организирали оргии с присъединяване на проститутки във Франция и чужбина или са взели участие в тях. През юни 2015 година съдът откри, че политикът не е отговорен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР