Домашна напитка срещу хъркане – пълна с витамини! Хъркането не

...
Домашна напитка срещу хъркане – пълна с витамини! Хъркането не
Коментари Харесай

Домашен лек срещу хъркането

Домашна напитка против хъркане – цялостна с витамини!

Хъркането не постоянно е уморително, от време на време се демонстрира единствено с леко хриптене през носа или просто миг в съня ви кара да „ изхъркате “. Но за тези, които спят до хъркащ човек, нощите могат да бъдат кошмарни.

Хъркането нормално се появява при хора с наднормено тегло, стрес, пиянство на прекалено много алкохол или тесни дихателни пътища.

Има две форми на хъркане – обществена и здравна. Социалното хъркане не се смята за рисково, до момента в който здравното хъркане би трябвало да бъде лекувано.

Може да става въпрос за малко слуз в носа или гърлото. Тогава тази остаряла рецепта може да ви помогне. Мнозина споделят, че са почувствали позитивни резултати с този напълно естествен и добър сок срещу хъркане.

Необходими съставки:
2 ябълки
2 моркова
1/4 лимон
свеж джинджифил

Лимоновият сок облекчава раздразнения нос. В Китай джинджифилът се употребява повече от 2000 години при разнообразни болести, оказва помощ за разчистване на дихателните пътища.

Ябълките и морковите са богати на аминокиселината триптофан, която работи успокояващо и улеснява съня.

Ето по какъв начин да я приготвите:
Смесете всички съставки в блендер (или сокоизстисквачка), направете коктейл и го изпийте няколко часа преди лягане.

Вижте още: Сиропирани сладкиши с грис

Хъркането може да бъде доста неприятно за близките, тъй че може би не би навредило да опитате? В най-лошия случай ще пиете доста здравословен сок.

Споделете тази рецепта за домашна напитка против хъркане с приятелите си! Някой може да се възползва от този съвет и да ви благодари по-късно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР