Долу шапките за кралицата! Бионсе задава тона в музиката, но

...
Долу шапките за кралицата! Бионсе задава тона в музиката, но
Коментари Харесай

Модно вдъхновение: Бионсе с перфектната визия за новия сезон

Долу шапките за кралицата! Бионсе задава тона в музиката, само че и в модата. Всяка нейна поява е мотив за десетки вести в интерне, а и освен. Нейната визия, от време на време и държание, се следят изкъсо от стилните спецове, които отсичат - фешън попадение или цялостна злополука. Но въпреки всичко да не забравяме, че пишем за Бионсе, а не за кого да е. При нея всичко е преценено, отрепетирано (премерено) с дни, в случай че не и със седмици и месеци. Шоуто ѝ за Коачела е историческо, само че и епично. За него Бионсе се приготвя в продължение на месеци. Крайният резултат е забележим.

Същото се отнася и до стилните превъплъщения на носителката на награди " Грами ". Съпругата на Джей Зи постоянно е обичала да предизвика, да бъде друга и да се трансформира с годините. В Инстаграм тя не е доста дейна, само че когато разгласява нещо, то се трансформира в цялостен шлагер с милиони лайкове. Така стана и преди дни, когато певицата на Crazy in love показа свои нови фотоси. Бионсе театралничи облечена в черен костюм от две качсти - сако и пола, които са решени в черен цвят.

Виж още:

Официалният тоалет не е прекомерно непоколебим обаче, даже може да се дефинира за много секси. Моделът на певицата е на марката Alessandra Rich. Той се отличава с това, че дължината на полата е над коляното, а сакото е по-късо, разкриващо дребна част от корема. С костюма Бионсе носи обемни сребристи бижута и цикламени сатенени обувки на висок ток, украсени с панделки на глезените. Аутфитът на Queen Bee, както е също известна измежду върлите почитатели, е съвършен за носене в офиса (добре, може би в офис на списание, а не за адвокатска кантора) или за някое вечерно събитие.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР