Доктор Конрад Мъри, осъден на 2 години затвор за непредумишлено

...
Доктор Конрад Мъри, осъден на 2 години затвор за непредумишлено
Коментари Харесай

Лекарят, виновен за смъртта на Джако, със скандални разкрития за личния живот на Краля на попа

Доктор Конрад Мъри, наказан на 2 години затвор за непредумишлено ликвидиране на Краля на попа Майкъл Джексън, даде изявление, в което споделя шокиращи детайлности за взаимоотношенията си с изпълнителя, написа Блиц.

По думите на лекаря, двамата с поп иконата били толкоз близки, че всяка вечер държал пениса му.

„ Искате да знаете какъв брой близки бяхме с Майкъл? Държах му п*ниса всяка вечер. Налагаше ми се да му поставям презерватив с катетър, тъй като страдаше от уринарна инконтиненция. Беше изгубил чувствителността си и не можеше да се сдържа ”, споделя лекарят, представен от „ Дейли мейл ”.

По думите му, изпълнителят е взимал лекарства за понижаване на простатата и особено е ходел с тъмни панталони.

Доктор Мъри споделя още, че Джако е бил „ наркозависим ”, който наричал лекарството „ Пропофол ” своето „ мляко ” и непрестанно умолявал лекаря да му го инжектира, с цел да може да спи добре. Медикът признава, че в продължение на два месеца до гибелта му през 2009 година се е опитвал да отучи Джексън от лекарството.

Конрад Мъри споделя още, че един път Джако му споделил, че имената им ще останат свързани вечно. А когато той го попитал за какво, артистът му споделил: „ Ясновидец съм! ”.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР