Докато повечето българи празнуват, родните грандове обмислят трансферните си планове,

...
Докато повечето българи празнуват, родните грандове обмислят трансферните си планове,
Коментари Харесай

Транферните слухове за родните грандове - Лудогорец и Левски искат национали, ЦСКА готви продажба

Докато множеството българи честват, родните грандове обмислят трансферните си проекти, с които да подсилят съставите си преди пролетния полусезон.
Шампионът на България Лудогорец е покрай това да реализира много любопитен трансфер. " Орлите " наблюдават обстановката към български национал, който се подвизава в Славия. Лично старши треньорът Антони Здравков упорства за привличането на футболиста. Кой е той разберете в sportlive.bg.
В същото време, засрашеният от научастие в евротурнирите тим на " Левски ", също се пробва да уреди забавен трансфер.
Целта на " сините " е 28-годишнен защитник, който може да играе в центъра на защитата и като ляв бек. Той може да бъде взет за дребна сума, защото финансовото положение на клуба му не е доста положително и от управлението са оповестили, че всеки футболист се продава, твърди " Тема спорт ".
ЦСКА пък наподобява е на вълна продажби. Звезда на тима е мощно мечтан от първокласен френски отбор. Той може умерено да си разреши да заплати цената от 4 милиона евро за правата на българския национал, написа " Тема спорт ".
ЦСКА обаче не бърза с решението за звездата си. Клубът възнамерява да реши неговото бъдеще най-рано в края на януари.Армейците " пробват да договорят и най-малко един млад българин от Първа лига. Паралелно с това клубът чака отговор от Черниаускас и Тиаго, който са получили оферти за нови контракти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР