Докато някои хора вземат домашни любимци от приюти или се

...
Докато някои хора вземат домашни любимци от приюти или се
Коментари Харесай

Жена намерила на земята мъничко бебе, което се превърнало в голям красавец

Докато някои хора вземат домашни любимци от приюти или се обръщат към развъдници, други намират бъдещите си домашни любимци тъкмо под краката си.

Днес в svobodnazona.com желаеме да споделим с вас една невероятна история, която се случила с американката Джесика Адамс.

Жената станала господарка на дребната розова бучка, която разкрила на земята, когато се прибирала със сина си. Родителите на животното не били в близост, тъй че Джесика решила да го вземе за себе си, с цел да избави бебето.

Както се оказало по-късно, това била дребна катерица, която явно е паднала от гнездото поради мощни ветрове.

В началото трябвало да храни бебето с мляко от спринцовка, тъй като било още малко, с цел да се храни единствено.

Джесика даже трябвало да вземе Стив, както се казвало бебето, със себе си на работа, където към момента го хранела със спринцовка. Според думите на дамата мъжът й споделила, че е луда.

Докато Стив живеел в къщата, той доста обичал да дъвче книги и други предмети, както и да се бори с плюшени играчки. Но на улицата имал опция да се забавлява на чист въздух.

С времето катерицата пораснала, Стив станал огромен и бухнал красавец. Джесика осъзнала, че нейният домакински любим може да е самостоятелен, тъй че към този момент не би трябвало да се безпокои за него.

Но макар обстоятелството, че Стив към този момент е свободна стара катерица, той постоянно идва да посети човешкото си семейство. Освен това тази катерица даже има своя лична страница в Инстаграм, която се гледа от хиляди клиенти!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steve the Gray Squirrel (@stevethegraysquirrel)

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР