Володимир Зеленски отмени предстоящите си посещения в чужбина, тъй като

...
Володимир Зеленски отмени предстоящите си посещения в чужбина, тъй като
Коментари Харесай

Володимир Зеленски отмени чуждестранни посещения на фона на руската офанзива

Володимир Зеленски анулира идните си визити в чужбина, защото военното управление на Украйна се надпреварва да осуети новата атака на Русия.

Украинският президент „ е инструктирал всички интернационалните събития с негово присъединяване, планувани за идващите дни, да бъдат отсрочени и да бъдат съгласувани нови дати “, сподели неговият прессекретар Сергей Никифоров в сряда.

Русия отвори нов фронт предходната седмица в североизточния регион на Харков за да разтегли украинските сили, които към този момент изпитват усложнения заради проблеми с набирането на личен състав и закъснение на доставката на военна помощ от Съединени американски щати.

Руските сили са окупирали към 110 кв. км територия, принуждавайки Украйна незабавно да изпрати подкрепления, като в същото време отблъсква по-голяма атака в региона на източен Донецк.

Съобщението на Зеленски демонстрира възходящата угриженост в Киев по отношение на последните съветски офанзиви. В обръщението си във вторник вечерта той сподели, че обстановката е „ сложна “, изключително в До...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР