Кървавата Ваня бе арестувана през март 2016 г., а след

...
Кървавата Ваня бе арестувана през март 2016 г., а след
Коментари Харесай

Издъхна Кървавата Ваня, поръчала убийствата на роднини заради голямо наследство

Кървавата Ваня бе задържана през март 2016 година, а по-късно бе изправена пред съда и бе приета за отговорна за това, че от 14 до 18 май 2016 година в селата Бачково, Браниполе, Белащица и в град Пловдив съзнателно е подбуждала и склонявала служител на реда от ДАНС под прикритие съзнателно да умъртви брат й Стойчо Ройдов, сина му Георги, дъщерята Гергана Калестрова и брачна половинка й Мариян, както и двете им деца Момчил и Светлин.

Тя била поръчала сътрудникът да отвлече брат й и да му сложи инжекция инсулин, с цел да наподобява гибелта естествена.

Причината е завещание на умрелия й татко Георги Ройдов в Съединени американски щати, което възлиза на 3-4 милиона $. Кървавата Ваня платила на сътрудника на ДАНС авансово 3000 лева с обещанието, че в случай че роднините й бъдат отстранени, ще му заплати още 10% от наследството.

През септември 2017 година Окръжният съд в Пловдив я призна за отговорна, само че и наложи условна присъда от 3 години отнемане от независимост с 5-годишен изпитателен период. След това обаче Апелативният съд промени наказването от условно в дейно, а Върховният касационен съд го удостовери.
Така Ройдова бе въдворена в Сливенския затвор, където излежа част от присъдата и бе освободена предварително за положително държание. 

До последно обаче Иванка Ройдова твърдяла пред близки и познати, че е почтена, а е станала жертва на скрит план от страна на роднините.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР