Кадри: Нова телевизияЕдна от двете двойки, които се родиха в

...
Кадри: Нова телевизияЕдна от двете двойки, които се родиха в
Коментари Харесай

Митко предложи на Симона щастлив живот във Варна, тя се дърпа

Кадри: " Нова телевизия "

Една от двете двойки, които се родиха в шестия сезон на " Хелс китчън " към този момент мисли за взаимното си бъдеще след финала.Става дума за Димитър Красенов и Симона Манолова. Снощи двамата се сгодиха, откакто началник Виктор Ангелов даде на Митко пръстен, а смолянчанката одобри предлагането. След това отидоха на вечеря, която си завоюваха, а готвачът от Дългопол й призна, че е решил да се върне от Съединени американски щати и да заживеят дружно.



" Мисля, че имам вест за теб. Много неща ме дърпат към България. Ти си едно от тях, другото е фамилията, несъмнено - майки ми и татко ми. Те не са съгласни отново да отпътувам. Трябва да помислим за бъдеще в България. Аз съм за Варна ", сподели Красенов, а Симона с лека изненада реагира единствено с въпрос: " Варна? "

" Варна е един доста прекрасен град, има нови заведения за хранене, има живец ", разясни Димитър.

" Не мога да допускам, че Димитър може да затвори устата на Мони Бонбони, никой не е могъл. Но, получава му се. Никога не съм мислила да поема в тази посока или да сменя града. Не мога да дам някакъв отговор, тъй като това са съществени решения, които би трябвало да бъдат премислени ", отговори по-късно занимание готвачката, която продава недвижими парцели.

" Добре, не сме го решили. Имаме доста благоприятни условия. Виждам, че и София ти харесва. И на мен София ми е на сърцето. Имам доста другари тук, брат ми живее тук. И Пловдив си е концепция, вид. Както виждаш нещата се случват натурално, без да питат. Времето ще покаже ", успокои я Красенов.

" За мен сега по-важно е да си постигнеш това, за което си пристигнал тук. За мен си най-хубавия ", окуражи го преди финала Манолова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР