Докато има работа на конкретни органи не можем да говорим

...
Докато има работа на конкретни органи не можем да говорим
Коментари Харесай

Зам.-министър Христанов потвърди, че се разследва бивш депутат, като подкупът му скочил на 6 млн. на година

" Докато има работа на съответни органи не можем да приказваме всичко. Ако имаше олигарх, да излязат и да го кажат. Ние обясняваме, че всички спекулации и хрумвания, които се изхвърлят в общественото пространство, било то от купени медии, те са безусловно несъстоятелни. Нито аз, нито проф. Даскалов, нито министър Василев сме прибирали някакви компании. Изкарваше се някакъв Маджо, аз този човек не го знам ", добави Иван Христанов по

Подкупът, който е бил препоръчан на шефа на БАБХ проф. Христо Даскалов е от човек, който е почитан, някогашен народен представител. От септември-октомври отново се готви да стане народен представител. Не мога да кажа името, тъй като ДАНС работят по случая. Това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната “ Росен Костурков. Той заяви и за ново предложение за рушвет. „ Новото е за 6 милиона на година, предходното беше за 100 000 лева Легалният бизнес е от порядъка на 10 млн. лева на година. Всеки може да сметне “.

Христанов изясни, че през последните 10 години няма изработен нито един запис в пространствата, в които се правят инспекциите на влизащите в България от Турция камиони с храни. Това го карало да има подозрения какво се е случвало на граничния пункт.

Зам.-министърът добави, че се е опитал да разбере къде има записи от камерите в пространствата, само че не получил отговор от компанията. След това екип от земеделското министерство една седмица се опитвал да разбере до къде водят кабелите на камерите, само че по този начин и не съумял и по тази причина се обърнали към ГДБОП.

Според него с дейностите си страната е засегнала " ползи на много по-високо равнище ". Така той изясни " медийната акция " против него, както и инспекцията на антикорупционната комисия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР