Докато футболният сезон е спрян заради пандемията, популярност набират различни

...
Докато футболният сезон е спрян заради пандемията, популярност набират различни
Коментари Харесай

Ибра на върха на атаката и в собствения си идеален отбор

Докато футболният сезон е спрян поради пандемията, известност набират разнообразни провокации и ранглисти, в които скучаещите треньори и играчи се включват с готовност.

Вече видяхме паметните " домашни единайсеторки " на Джеймс Милнър от " Ливърпул ", както и на капитана на " Реал " Мадрид Серхио Рамос.
Култовите 11 на Серхио Рамос: Пепи Рейна, Джон Пери, Алесандро Нестий и още (ВИДЕО) Капитанът на "Реал " Мадрид изкопира Джеймс Милнър
Авторитетният испански вестник " Марка " обаче разгласява материал, в който събра същинските идеални тимове на още куп звездни треньори и футболисти.

Особеното е, че при някои от тях " дрийм тиймът " е селектиран с условия. Единайсеторките на Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти, да вземем за пример, са формирани напълно от играчи, с които е работил. Идеалният отбор на Карлес Пуйол е единствено от противници, а този на Марсело - от негови някогашни и сегашни съотборници.

Най-любопитен обаче е съвършеният състав на Златан Ибрахимович, който слага на върха на офанзивата... себе си. Това, несъмнено, ни напомни една неговa обява в " Инстаграм " от предишното лято.
View this post on Instagram
My favourite team of all time. I only have to decide the coach. Maybe will be Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Jul 7, 2019 at 9:47pm PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР