Добро утро!Тук е най-важното:ГазътМандатитеВойната през юли, реши КЕВР. Председателят Станислав

...
Добро утро!Тук е най-важното:ГазътМандатитеВойната през юли, реши КЕВР. Председателят Станислав
Коментари Харесай

Три минути: Газът поскъпва. Гешев ще трябва да се отчита. Как изглежда Вселената

Добро утро!

Тук е най-важното:
ГазътМандатитеВойната
през юли, реши КЕВР. Председателят Станислав Тодоров твърди, че цената ще се повишава, до момента в който има война и до момента в който Русия употребява доставките на газ като оръжие.
Мандатите
Ако ГЕРБ върне своя мандат, без да се опита да направи държавно управление, президентът Румен Радев ще организира нов кръг от с политическите сили. Чак тогава той ще реши на кого да даде третия и финален късмет за сформиране на кабинет. Президентът сподели, че не би желал възможните избори да са преди началото на октомври.

Харесвате ли този бюлетин? Можете да изпратите на другари, с цел да се абонират и те.
„ Демократична България “
„ Демократична България “ (ДБ), която изиска точно на нея да се връчи третият мандат, би желала „ да успокои България “. Това сподели съпредседателят й на Свободна Европа. Според него точно в този момент е моментът България да трансформира в трайно откъсването си от Газпром.

Демократична България желае технократско държавно управление, а това е остаряла концепция в историята на България. Зад такива държавни управления и хрумвания най-настойчиво е стояло Движение за права и свободи, напомня Генка Шикерова.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Главният прокурор
Да, Народното събрание има право да изслушва основния прокурор. Това реши Конституционният съд, откакто предходната година Иван Гешев беше сметнал това желание на Народното събрание за противоконституционно.

Изпратете ни история по тази или друга тематика на
Фронтът
Украинската войска нанесе в южна Украйна. В, която съветската войска завладя още при започване на войната, Киев бомбардира склад с муниции, унищожи артилерия и бронирана техника. Загинали са 52 съветски бойци. Русия призна по-малко жертви и заяви, че украинската офанзива е била ориентирана към цивилни цели.

Руската войска нанесе удари по град, Херсонска област. Евентуално завладяване на този град би означавало открит път към Одеса за съветските сили
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР