Добро утро. Най-важното тази сутрин:Кирил Петков вече е премиерИцо Хазарта

...
Добро утро. Най-важното тази сутрин:Кирил Петков вече е премиерИцо Хазарта
Коментари Харесай

Три минути: Новият премиер се прицели в корупцията. ГЕРБ и ДПС се обозначиха като опозиция

Добро утро. Най-важното тази заран:
Кирил Петков към този момент е премиерИцо Хазарта сподели, че е бил заплашванИлон Мъск е персона на годината на списание Тайм
От през днешния ден към този момент живеем с постоянно държавно управление. 134 депутати от “Продължаваме смяната ”, Българска социалистическа партия, “Има подобен народ ” и “Демократична България ” и утвърдиха неговите оферти за министри. В съпротива са ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане ”.

Новото държавно управление е с “дълбока антикорупционна стратегия ”, сподели вицепремиерът Асен Василев. Най-запомнящо се обаче беше изявлението на Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта., че ще загуби “най-ценното нещо ”, което има, в случай че поддържа Кирил Петков и Асен Василев.

Колегите в “Офнюз ” цитират и вътрешния министър, който споделя, че против него също е имало закани.

Ако сте пропуснали, може да си припомните и кой кой е в новия кабинет.

Президентът на служебното държавно управление и разгласи задачата му за изпълнена. "Вашият кабинет сподели, че може да има нов вид ръководство, транспарантно и отговорно, с грижа за хората ”, сподели Радев.

Искате ли да споделите вашето мнение по тези вести? Пишете ни на или коментирайте на страницата ни във.
Прокуратура и безценен ток
Новите ръководещи потвърдиха желанието си да сменят основния прокурор Иван Гешев. президента Радев в Народното събрание и му предложи да беседват по бъдещите промени.

Не сте не запомнили, че служебният министър на културата изиска да изгони партия ГЕРБ от офиса им в постройка на НДК. Елица Симеонова проверява по какъв начин тези два етажа са попаднали тъкмо при някогашните ръководещи. - и ножа, и хляба, и сиренето.

В деня, в който Народното събрание избра ново държавно управление, енергийният регулатор предложи от Нова година да нарастне с 13%, а парното в София - с 30 на 100, оповестява “Капитал ”.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Призракът на войната и нуклеарната алтернатива
“Ситуацията продължава да бъде нажежена и даже малък случай по фронтовата линия в Донбас може да прерастне в огромна война ”. Не пропускайте за “призрака на войната ” сред Русия и Украйна.

Западът продължава да предизвестява Москва в съществени последствия, в случай че предприеме нахлуване. Напоследък се разисква и “ ” - изхвърлянето на Русия от системата SWIFT.

В понеделник външните министри от Европейски Съюз разискаха какви нови наказания да наложат на Русия, при положение на нахлуване против Украйна. “ ”, сподели Жозеп Борел.

Присъединете се към общността на. Вече можете да получавате всичко най-важно напряко в телефона си.
И две рекомендации
е бил едвам на 3 години, когато България за последно е печелила международното злато в мъжкото повдигане на тежести. Днес той е на 17 години и е първият български международен първенец в щангите от 2007 година насам. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

Американското списание личността на годината. Това е предприемачът и идеалист Илон Мъск.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР