Добро утро!Най-важното е тук:ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС с общ проект

...
Добро утро!Най-важното е тук:ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС с общ проект
Коментари Харесай

Три минути: КТБ остава повод за уволнение. ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС поправят конституцията. Какво следва на Росенец

Добро утро!

Най-важното е тук:
ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи с общ план за промени в конституциятаДело за всяване на суматоха против Костадин КостадиновГрета Гъруиг
Мнозинството на ГЕРБ-СДС, „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) и Движение за права и свободи „ има настройка “ да внесе и да прегледа. Новината пристигна два дни, откакто от ПП-ДБ.

Дебатите по този общ план занапред стартират, а самите промени се чака да станат факт най-рано в края на годината. каквото тъкмо е известно по показаните обществено оферти.

Основният фокус пада върху това по какъв начин да се укроти президентът, по какъв начин да се сложи прокуратурата на мястото ѝ, по какъв начин хората да могат да се обръщат към Конституционния съд. мощните и слабите страни в предложенията на ПП-ДБ.
Защо възобновиха дело против Костадин Костадинов
Софийският областен съд възобнови делото против водача на проруската партия. Обвинението, началото на пандемията от COVID-19, и е за разпространение на погрешна информация, с която може да провокира суматоха.
Какво общо имат КТБ, Движение за права и свободи и Сметната палата
Досегашният ръководител на Сметната палата си от поста с одитен отчет за дейностите на Фонда за гарантиране на влоговете след банкрута на Корпоративна комерсиална банка (КТБ).

Той сподели също, че два дни преди отстраняването му в постройката на Сметната палата е бил депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай, който се е срещал с негова заместничка, която в този момент краткотрайно управлява институцията.
Какво се случва в Украйна
като дронове, каски и бронежилетки, заяви Политико. Разследващите публицисти откриват, че сумата на доставките е няколкостотин милиона $. Пекин продължава да заявява неутралитет във връзка с войната.

Руската войска извърши поредна. Едно дете почина след против украинския град Константиновка.

Експерти от Международната организация за атомна сила (МААЕ) потвърдиха, окупирана от съветските войски. Москва отхвърля, че е сложила мини край нуклеарната централа.

Украйна ще продължи с офанзивите по окупирания от съветските сили, който свързва полуострова с континенталната част на Русия, сподели министърът на защитата на Киев Олексий Резников.
Какво разисква Народното събрание в Северна Македония
В Народното събрание на Северна Македония на 18 август ще би трябвало да стартира дебатът за. Това става допустимо, откакто във вторник смяната беше гласувана в отрасловата парламентарна комисия с 10 гласа " за " и 7 " срещу ".

Процедурата е едно от изискванията Европейският съюз да възобнови договарянията за участие на Скопие.
Няколко рекомендации
" Росенец ” е единственото пристанище в Европейски Съюз, през което може да се внася съветски нефт. То се управлява от съветската компания " Лукойл ”. Депутатите гласоподаваха процедура за връщане на държавния надзор върху " Росенец ". Какво следва? И може ли зад видимо положителни планове да стои частен интерес?.

Всяка картина, колаж или тирада на омразата може да изиграе ролята на " топката при започване на лавината " и да докара до физическо принуждение. Затова и случаи като този с антисемитския колаж, пуснат в група на „ Възраждане “, би трябвало да се глобяват. Не пропускайте последния епизод на Студио България на Свободна Европа, в който присъединяване взеха.

България върви към еврозоната, а влизането в нея неизбежно значи заменянето на левове с евро. Заради мнение на Европейската централна банка може да стартира нова акция по дезинформация, този път поради курса не лв. към еврото. Той не е променян от четвърт век и е 1.95583 лева за едно евро, а това няма да се промени,.
Човек на деня
Пътят ѝ в киното стартира от продукции с невисок бюджет и води до редица номинации за „ Оскар “. Тази седмица филмът ѝ „ Барби “ сложи исторически връх за най-касова премиера на филм, режисиран в миналото от жена. Тя е на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР