Добро утро!Най-важното е тук:Планът за възстановяванеИзборите в САЩБългария и ГрипенВойната

...
Добро утро!Най-важното е тук:Планът за възстановяванеИзборите в САЩБългария и ГрипенВойната
Коментари Харесай

Три минути: 1,37 млрд. евро за България идват през декември. Защо е тази любов към Грипен?

Добро утро!

Най-важното е тук:
Планът за възстановяванеИзборите в САЩБългария и " Грипен "
Войната не е чак толкоз надалеч от България, а общото море я доближава още повече. Тялото на украински водач изплува. То е престояло месеци във водата, преди да бъде намерено. Мъжът е 61-годишният полковник Михайло Матюшенко, началник на бригадата „ Призракът на Киев “. Загинал е след несполучливо осъществен катапулт.
Планът за възобновяване
Европейската комисия утвърди заплащането на. Това е първият транш от парите за страната, планувани по Плана за възобновяване след пандемията. Сумата би трябвало да бъде преведена през декември.

Глобалните температури са се повишили с 1,15 градуса от прединдустриалните времена до момента, а това, което следва, е по-бързо повишаване на морското ниво, сподели генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. На, отдадена на климата, той прикани човечеството да стартира да си сътрудничи в битката за климатичните промени.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Фронтът
Руската войска се готви за улични боеве в украинския град Херсон, счита украинското командване. Руски бойци се преобличат като цивилни и се нанасят в жилищата на локалните поданици, които по-рано бяха евакуирани. В последните дни Русия симулира евакуиране от Херсон, като в това число смъкна сама съветското знаме над административните здания., с цел да се ориентирате кое къде е.

Русия е останала единствено с и се готви да купи такива от Иран, твърди украинското разузнаване.

Интересуват ли ви тези истории? Изпратете ни вашите на.
Москва
Кремъл явно позволява основаването на „ партия на войната “ отпред с Евгени Пригожин, считат от ден на ден съветски анализатори. Пригожин е прочут като „ готвач на Путин “, основател на фабриката за тролове и на паравоенната конструкция „ Вагнер “, която дублира функционалностите на съветската войска. Някои считат, че Пригожин се готви и за президентския пост след Путин. за този човек.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Съединени американски щати, Франция, Италия
Днес в Съединени американски щати се организират изборите за Конгреса. Според последните социологически данни пред Демократическата. В момента демократите имат болшинство и в двете камари.

Френската последна десница за първи път беше управлявана от човек отвън семейството Льо Пен. Новият ръководител на „ Националния общ брой “ е. Марин Льо Пен ще управлява парламентарната група на партията. Тя резервира контрола си върху партията.

на 250 мигранти да слязат на брега в Сицилия. Крайнодясното държавно управление на Джорджа Мелони пристигна на власт в това число и със мощна антимиграционна изразителност.
Бълг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР