Добре познат крипто стратег предположи, че Етериум (ETH), водещият протокол

...
Добре познат крипто стратег предположи, че Етериум (ETH), водещият протокол
Коментари Харесай

Етериум: Цената може да скочи значително още тази година според прогноза на популярен трейдър

Добре прочут крипто пълководец допусна, че Етериум (ETH), водещият протокол за смарт контракти и най-големият алткойн по пазарна капитализация, може да претърпи растеж към края на годината.

Анализатор, прочут като “ ” уточни, че Етериум евентуално ще стане очевидец на доста нарастване на цената преди края на 2023 година В близко бъдеще обаче Inmortal спекулира, че ETH евентуално може да поправя цената си до $1,300, преди да стартира възходящата си траектория.

Inmortal съобщи :  

При разглеждане на графиката на търговеца излиза наяве, че Inmortal планува Етериум да доближи до $2,000 до края на годината. Графиката илюстрира още, че ETH ще надвиши $2,500 през началното тримесечие на 2024 година, което е доста нарастване по отношение на сегашната цена от към $1,600.

По отношение на Биткойн ( BTC ), Inmortal чака, че водещата криптовалута ще се върне към равнището си на поддръжка от $25,800, преди да реализира напредък към съпротивата си при $27,300.

Той акцентира:

Inmortal също по този начин следи от близко Radix (XRD), платформа за програмиране на децентрализирани финанси (DeFi). Според анализаторът RDX наподобява подготвена за още едно възходящо придвижване към границата от $0.086, изключително в очакване на стартирането в главната мрежа на нейния ъпгрейд “ “.

Според формалния уеб страница на плана, Babylon е ъпгрейд, надъхан да даде опция за постоянни функционалности на смарт контракти за Radix и се чака да даде старт на изцяло функционираща DeFi екосистема:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР