До 26 юни се подават оферти в обществената поръчка за

...
До 26 юни се подават оферти в обществената поръчка за
Коментари Харесай

Събират оферти за ремонт на пътя Добрич-Кардам

До 26 юни се подават предложения в публичната поръчка за избор на реализатор за планиране, практикуване на авторски контрол и строителство на близо 32 км от път II-29 Добрич – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Йовково “ /от км 52+168 до км 84+080/. Индикативната стойност на публичната поръчка е 38,4 млн. лева без Данък добавена стойност, оповестяват от Агенция пътна инфраструктура.

Второкласният път е съществена пътна връзка на обитаемоте места с. Стефан Караджа, гр. Генерал Тошево, с. Кардам и Йовково с регионалния център Добрич. По сектора минава и трафикът за граничния пункт „ Йовково “ с Румъния. Пътят е издигнат през 1912 година В интервала 1965-1968 година е поетапно ремонтиран, а преди близо 20 години правата е рехабилитирана.

Срокът за осъществяване на проектантските работи е 180 календарни дни и е разграничен на 3 стадия. Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 600 календарни дни.

Целта на поръчката е да бъде избран реализатор за разработване на механически план и осъществяване на строително-монтажните работи. Разработката на механически план е първият и наложителен стадий за качествени ремонтни действия на сектора в сходство с нормативните условия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР