Дни преди Коледа се заговори, че принц Хари отново ще

...
Дни преди Коледа се заговори, че принц Хари отново ще
Коментари Харесай

Меган Маркъл изневери на себе си

Дни преди Коледа се заприказва, че принц Хари още веднъж ще пропусне обичайния лов на 26 декември поради възгледите на своята брачна половинка, която по никакъв начин не утвърждава убиването на животни за наслаждение.

Но, за изненада на всички, херцогът на Съсекс се причисли към мъжките занимания на брат си Уилям и татко си Чарлз във втория ден на Коледа . А самата Мегaн Маркъл не се отдели от кралския колектив и участва на последвалия лова обичаен обяд.

Местоположението е Wood Farm - имение, в което принц Филип прекарва огромна част от времето си след пенсионирането. Именно там няколко генерации кралски наследници се събраха, с цел да спазят традицията на т.нар във Англия Boxing Day. След солидна закуска, те се насочиха на лов в близката гора.

 Снимка 397332

А Кейт и Меган още веднъж дойдоха дружно , без да не помнят да вземат със себе си и желанието да показват топли, другарски връзки. Този път камери и фотоси няма, тъй като събирането е в фамилен кръг и не става обществено притежание.

През годините ловът напълно не е бил единствено мъжко занятие. Архивите пазят доста фотоси на дами с кралско родословие, които театралничат с убити пернати. Дори кралицата до преди време се включваше в този бит , само че това стана причина за огромно неодобрение против нея и тя реши да приключи традицията, написа Daily Mail.

 Ловът на 26 декември е традиция освен за кралското семейство

Ловът на 26 декември е традиция освен за кралското семейство

Днес дамите от кралския двор избират да се любуват на сладки приказки и вкусни ястия в имението, до момента в който мъжете им ловуват. А след обяд, когато ловците са се върнали да се заредят с нови сили, Меган и Кейт са се отправили към Сандрингам за следобеден чай с кралицата и принц Филип. Изглежда двете херцогини са прекарали много време дружно и без мъжете си по коледните празници...

 Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и една Коледа в Сандрингам
Цирковете на Меган и Кейт точно на Коледа

И по какъв начин Уилям и Хари са все по-далеч един от различен

Що се отнася до мнението на Маркъл за лова пък, нейната обич към животните очевидно е отстъпила пред кралските обичаи . Все отново, Хари се причислява към това фамилно, мъжко заниманието, откогато е едвам на 12 години. А Меган очевидно знае добре, че напълно ще я намразят, в случай че лиши брачна половинка си от това наслаждение, въпреки и неясно за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР