Дневен хороскоп за 26.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПътуванията, планирани

...
Дневен хороскоп за 26.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПътуванията, планирани
Коментари Харесай

Една зодия да пази тайните си по-добре

 Дневен хороскоп за 26.05.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пътуванията, планувани за този ден са сполучливи. не трябва да ги отлагате. Очаквайте да получите най-сетне парите, които към този момент не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете напълно на работата си и деловите си срещи. Приходите са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви състояние и за реализиране на плануваните пътувания. Вечерта сте подготвени да придвижите неприятното въодушевление от работното място вкъщи и ще се изпокарате с околните си. Сексът ще ви зареди с позитивни страсти и невероятни преживявания. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте връзките си на работното си място, даже и да не ви се занимава с вашите заядливи сътрудници. Не допускайте нови неточности поради вашата заплеснатост, само че и поради страстта и ината, които са подбудени от отправената ви заслужена рецензия. Не се включвайте в препирня сред сътрудници, която не ви визира. Не защитавайте сътрудник, без да сте помолени за това, даже и в случай че ви е другар. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на фамилията възприятията си. Не лишавайте от внимание обичаните си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими мемоари у вас.

БЛИЗНАЦИ

Радва ви вест за отлични доходи, само че не бързайте да вършиме проекти за покупки, още по-малко за вложения, изключително в странични планове. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Не са изключени разочарования. Денят е неподходящ за командировки. Не подготвяйте контракти, изключително в случай че са свързани с банкови и финансови институции, с цел да избегнете загубите. Любовни срещи отвън фамилията ще ви донесат единствено разочарования в персоналния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на шанса си, в случай че сте решили да изневерите. Ще ви разкрият незабавно и ще се лишите от мечтаните полови мигове.

РАК

Обърнете внимание на работата си и бъдете изключително прозорливи. Не позволявайте да ви напуща възприятието за себесъхранение. Не взимайте значими решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните триумфи, само че ще си спечелите и завистта на близките. Анализът на държанието на близките и на вашето лично ще ви защищити от неточности. Не сте склонни да раздавате обичта си, само че желаете да я получите, тъй като се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят полови мигове, а несемейните да ги оставят за различен ден, в случай че са със инцидентни сътрудници.

ЛЪВ

Не позволявайте страстта да съсипе постигнатото от вас досега. Не се вживявайте в рецензията на хората към вас, изключително в случай че ви е от изгода, даже и да ви е неприятна. Приемете я с признателност и извлечете изгодата за себе си, която се крие в думите им. Ако сте търговци направете проверка.  Работещите в интелектуалната сфера се радват на триумфи. Не се впускайте в любовни случки, в случай че сте съжалили някого в неговата самотност. Няма да бъдете щастливи. Случайните полови връзки са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг интервал на самотност.

ДЕВА

Въпреки страстта, която мъчно сдържате, ви чакат позитивни промени, гарантиращи ви триумфи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в връзките с сътрудниците ви, изключително с новите, ще ви защищити от неприятности и ще затвърди  доверието им във вас. Ако сте ядосани, не допускайте експанзия към фамилията си и изключително към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви тормози. Сексът няма да е мечтан от обичаните ви хора. Не търсете полови сътрудници отвън дома си.

ВЕЗНИ

Очаквайте материални придобивки, които може да не са парични, само че са ви нужни и ще ви зарадват. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва към вас. Задачите си ще извършите както би трябвало, в случай че се концентрирате в работата си. За да постигнете триумф не се отвличайте с ненужни диалози с сътрудниците. Самотните си търсят сътрудник, само че дано бъдат деликатни. Не е изключено да срещнете мечтаната огромна обич. По време на половите удоволствия избягвайте диалозите и заядливите въпроси, тъй като ще отблъснете интимната си половинка.

СКОРПИОН

Не проявявайте упоритост и не предприемайте професионални промени, в случай че не сте готови за неочакваности и нямате задоволително познания. Приемете без съмнение оферти за спомагателна работа, която ви носи добра облага. Наблюдавайте ставащото, направете си верните заключения свързани с професионалното ви развиване. Типичната за вас импулсивност и колебливост в възприятията може да ви навреди. Бъдете благи с обичаните си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завладяване. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цялостен живот, а вие не сте подготвени за това.

СТРЕЛЕЦ

Денят е удобен за реализация на желанията ви, само че с самообладание, такт и сдържаност. Ще  работите интензивно, с цел да отхвърлите дилемите си и да се заемете с начинанията, които сте възнамерявали. Работата ви спори, в случай че не си внушавате сами проблеми. Имате сили и благоприятни условия да се справите с всичко. Следобед сте натоварени с разрешаване на персонални и фамилни проблеми, които не работят в интерес на интимните ви връзки. Забравете за желанието си да се отдадете на полови преживявания. Нищо няма да се получи и неуспехът в леглото ще ви депресира.

КОЗИРОГ

Изградете новите си проекти, които ви дават обещание отлични доходи. Не споделяйте желанията си, с цел да не ви навредят неприятели. На работното място не спорете с сътрудниците си. Занимавайте се единствено с рутинната си работа. Подпишете към този момент квалифицираните финансови документи. Бъдете деликатни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните дами ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна приятност, в случай че не ги пропуснете, тъй като сте изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от ненужни нови запознанства, даже и наложени ви принудително, само че водещи до вложения и загуба на пари. Вашите триумфи зависят както от виновното ви отношение към отговорностите, които сте поели, по този начин и от професионалното ви обграждане. Ваш сътрудник не е склонен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си създали. Ако през днешния ден се влюбите в несъответствуващ сътрудник, грешката може да ви донесе премеждия през целия живот. Трудно ще прекратите почналата връзка. Ако сте фамилни дами, половите ви връзки са подложени на тестване, поради подозрението, че сте изневерили.

РИБИ

Денят е съвършен за довеждане докрай на към този момент стартирана работа, която е време да отчетете. Очакват ви огромни позитивни промени, за част от които може да се окажете неподготвени. Време е да докажете, че сте правилни настоятелен сътрудници, на които може да се разчита. Проявете разпоредителност на работното място и упоритост, в случай че концепциите ви са печеливши. Разправията с колегата ви може да прерасне в скандал, в случай че не сте задоволително тактични и търпеливи и деянията женския си дебелоглав. Сексуалните ви връзки са хармонични, в случай че не проявявате експанзия в леглото, с цел да си отмъстите неизвестно защо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР