Днешното заседанието на Министерския съвет започна с подаръци за премиера

...
Днешното заседанието на Министерския съвет започна с подаръци за премиера
Коментари Харесай

Борисов получи куп подаръци, разкри за какво е плакал днес сутринта и отговори на Радев!

Днешното съвещанието на Министерския съвет стартира с дарове за премиера Бойко Борисов. Първо легендата на българския волейбол Любо Ганев му връчи купа поради помощта от страна на кабинета да сме домакини на международното състезание в този спорт.

Самият Борисов се похвали със залите, които са били издигнати по време на неговите мандати. Веднага по-късно тютюнопроизводители му подариха романа " Тютюн " на Димитър Димов в символ на признателност за отпуснатите 85 млн.лева.

След приемането на подаръците министър председателят взе думата. " Социалният министър е на събитие, само че желая да видите какъв е казусът с дамата с детето, която я гледах сутринта по малкия екран. Какъв е този админ, дето кара дамата да обикаля. Ревах като ги гледах, персонално министър Бисер Петков да се занимае, по този начин ли е както го споделят. Няма ли човещина. Държавни пари, заплати взимат. Всичко да се почисти и да се назначат нови хора ", безапелационен беше Борисов.

Той не пропусна да разяснява и думите на президента Румен Радев, че България се е трансформирала в строителна площадка и би трябвало да се включат прожекторите, с цел да се изсветли всичко.

" Обръщам се към министрите, които организират публични поръчки, да изискат среща с Радев и всеки един да показа това което прави. Ако има данни за корист, да ги дават на прокурорите. Ако някой злоупотребява, да отиват кметовете в пандиза. Аз публични поръчки не върша. Ние вършим политика. Не може поради една бълха да горим целия юрган. Виждате какво става. Разрушава една стена на язовир и кметът идва и вика: Държавата да оказва помощ. Санираме тъкмо за това. След 15-20 години да не се чудим какво да вършим с хората от панелките. Не желая да влизам в неговите войни, нямам време. С прожектор да осветиме, което е на мрачно, чухте ли Нанков, Димов. Всички да се захващат ", отсече министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР