Днешната Суперлуна е подарък от Вселената за всички нас. Действието

...
Днешната Суперлуна е подарък от Вселената за всички нас. Действието
Коментари Харесай

Суперлуна е! Доброто и светлината настъпват.

Днешната Суперлуна е подарък от Вселената за всички нас. Действието й към този момент стартира и ще продължи до 7 юли в това число. Как да прекараме тази седмица рационално, с цел да използваме вярно опциите на този миг. Ето какво е значимо за знаете.
Пълнолунието е в знака на Козирог – земен, виновен и мощен знак, който почита и цени фамилните полезности и обичаи, реализацията и проявата на гениите и знанията. Е, тъкмо върху това е добре да се концентрирайте. Да установите нови контакти или да съживите някои остарели, да погледнете по-дълбоко в себе си и вашите стремежи и умения. Да поразсъждавате по какъв начин можете да бъдете потребни на света, хората, околните си и, несъмнено – на себе си.
Моментът е добър за решение на жилищни въпроси. Домът е значим – той ни обезпечава комфорт, покрив, успокоение и сигурност. Възможно е някои от вас да вземат решение да се реалокират на друго място или да строят. Започнете да планирате през днешния ден или най-малко направете първата стъпка в тази посока.
Суперлуна е, когато естественият ни сателит е най-близо до Земята. Ето за какво би трябвало да отключите вътрешната си светлина, с цел да ви се разкрие това, което ви притегля и интересува най-вече. На 3 юли прекарайте целия ден в положително въодушевление. Облечете си новите облекла и се погрижете за дребните неща. Обмислете какви спънки могат да зародят и да отровят деня ви с яд, с цел да ги избегнете.
Ако е допустимо, прекарайте време със фамилията и приятелите. Семейните обичаи и полезности са друга точка, през която навлиза силата на положителното и магията. Или посетете родителите си, или поканете близки хора у вас. Изпечете обичания фамилен десерт. Нека всички се веселят, да почувстват единение и омиротворението.
Сега е моментът за основни решения, за започване на нещо доста значимо. Всичко, което се случва, е с причина. Отнасяйте се към всичко, което се случва, със здрав разсъдък, приемане, почитание и схващане. Не забравяйте да разтребите дома си. Както и да подредите мислите си.
Тази нощ не забравяйте да заредите суперлунната си вода. Просто поставете чашата на перваза на прозореца и я дръжте там до сутринта. След пробуждане незабавно я изпийте, въображаемо произнасяйки желанието или желанието си, за което копнеете.
Можете да заредите и някоя монета. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. След няколко дни си я приберете в портмонето или скрития джоб на чантата си.
Не се опасявайте да поискате поддръжка и мощ от Луната, цялата Вселена! Не се опасявайте да вярвате в себе си и своите суперсили. Основното нещо е да се отнасяте без песимизъм и жлъч, само че да знаете тъкмо от какво имате потребност, да вярвате в това и да се настройвате по избран метод.
Това пълнолуние ще бъде отлично да практикувате признателност към всички учители в живота си: родители, другари, сътрудници, някогашни сътрудници, събития и така нататък
Приемайки опита и осъзнавайки уроците на живота с признателност, ние отваряме пътя за по-нататъшни достижения, демонстрираме готовността си да продължим напред и да поемем отговорност за живота си.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР