Днес започва пренареждането на жълтите павета по бул. Цар Освободител“

...
Днес започва пренареждането на жълтите павета по бул. Цар Освободител“
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта: Започва ново пренареждане на жълтите павета по „Цар Освободител“

Днес стартира пренареждането на жълтите павета по бул. „ Цар Освободител “ в София. Участъкът сред бул. „ Васил Левски “ и ул. „ 15-ти ноември “, който бе ремонтиран и предходната година, още веднъж се затваря за придвижване на коли, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Алтернативните направления са бул. „ Васил Левски “ в посока „ Патриарх Евтимий “, „ Дондуков “, „ Сливница “ и ул. „ Оборище ”. Забраняват се престоят и паркирането на пътни транспортни средства по североизточната дъга на пл. „ Св. Александър Невски “ сред ул. „ Оборище “ и ул. „ Дунав “.

Очаква се дейностите по бул. „ Цар Освободител “ да приключат в средата на септември.

От Столична община твърдят, че пренареждането няма да коства нищо на бюджета, а корекцията и този път ще се поема от компанията реализатор „ Трейс Груп “. „ Самото пренареждане на жълтите павета с материали и труд коства към 206 млн. лева, които не са платени и това наново пренареждане няма да бъде платено “, разяснява зам.-кметът на София Ангел Джоргов.

Кметът Йорданка Фандъкова е назначила експертна група, която да асистира при ремонта. По думите на Джоргов специалистите са създали редица оферти за това по какъв начин да бъдат редени паветата.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР