Съпредседателят на ПП Кирил Петков изрази край Аксаково.Петков изказва благодарности

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков изрази край Аксаково.Петков изказва благодарности
Коментари Харесай

Кирил Петков изказа съболезнования на близките на загиналия шофьор

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков изрази край Аксаково.

Петков изрича благодарности на спасителите от Спешна помощ и Пожарна сигурност, чиновниците на НСО и медицинските експерти от болничното заведение, в която се грижат за живота на втората потърпевша жена при злополуката.

" Ще спра предизборната си акция, до момента в който съм сигурен, че всичко което зависи от мен, с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията, е направено ", написа в профила му във Facebook.

Ето по какъв начин той разказва случилото се:

" Колата на НСО, с която отивахме към Варна довечера катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах единствено изкарване на въздуха, само че действително не съм потърпевш.

Бърза помощ пристигнаха доста бързо на място, както и пожарникарите, които съумяха доста професионално да разрежат колата с цел да извадят потърпевшите.

Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути съумяха да намерят лост и дружно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата чиновници от НСО, с които отворихме дружно вратите и бяха съответни макар, че и те бяха с някакви контузии.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се оправим ", написа Петков.

Той добавя още, че дал заричане на пожарникарите да помогне за обезпечаването на профилирани принадлежности за бързо изваждане на потърпевши хора при пътни произшествия, каквито няма във всяка пожарна кола.

Петков оповестява още, че е посетил болничното заведение, в която е призната брачната половинка на починалия водач. Според неговите данни от медицинските експерти, тя има черепна контузия, която не е животозастрашаваща, само че има и други пострадвания.

" Медицинският личен състав в болничното заведение бяха огромни експерти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на дамата. Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат потребност ", споделя още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР