„Днес всички сме изправени пред трудностите от кризата и изпитваме

...
„Днес всички сме изправени пред трудностите от кризата и изпитваме
Коментари Харесай

Нинова закри кампанията в Смолян: Не е време за експерименти и популизъм

„ Днес всички сме изправени пред компликациите от рецесията и изпитваме паники за на следващия ден. Не е време за опити и популизъм. Време е за работещи решения и за смели хора. Хора, които поемат отговорност, които знаят, че ще е доста мъчно, само че че би трябвало да преведат страната и народа си през тестванията. Ние ще поставим старания да има постоянно държавно управление и работещ парламент “.

Това съобщи в Смолян водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която постави точка на акцията на социалистите преди изборите в неделя.

„ Нашите петгодишни старания за смяна на модела на ръководство ще продължат. Ние се борихме с този модел в най-трудните години. И каквото и да лъжат в този момент за нас, хората знаят, че не се предаваме и не се продаваме. Всички ще бъдат равни пред закона. Решенията ще се взимат в законните институции, определени от народа, а не от задкулисието. Ние дадохме персонален образец “, разгласи Нинова, която се похвали, че се е борила със задкулисието в личната си партия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР