Днес ще разкрием тайните на различните женски състояния - Кралица,

...
Днес ще разкрием тайните на различните женски състояния - Кралица,
Коментари Харесай

Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка: Коя е женската ти енергия?

Днес ще разкрием тайните на другите женски положения - Кралица, Момиче, Хазяйка и Любовница. Това да знеш към кой от тези архетипи спадаш, ще ти даде по-ясна визия за себе си, за мощните ти страни и минусите, върху които би трябвало да поработиш.

Четирите женски положения кореспондират с четирите съществени стихии. Кралицата е въздуха - самостоятелна, горда и самостоятелна. Момичето съставлява стихията на водата - откровена, непорочнаа и доверчива. Любовницата пък, напълно предстоящо, е огъня - страстна, вълнуваща и провокираща. А Хазяйката е земята - спокойна, мъдра и уверена.

Може би се чудиш дали е нужно да търсиш в себе си и четирите стихии? Може би смяташ, че е задоволително да си  добра в едно от положенията?

 жена ретро Istock

Във всяка жена участват и четирите сили, и четерите женски положения в друга степен.  Но даже и да притежаваш всички, твоето развиване не завършва с това. За да намериш предопределение, ентусиазъм и обич, ти трябва да изпиташ и владееш и четирите.

Мъжете търсят във всяка от нас тези четири вида дами. Ако не ги открият, то постоянно ги намират в своите любовници.

В случай, че пропускаш едно от тези положения, то очаквай следните последици:

Ако не развиваш Момичето в себе си – Мъжете не демонстрират грижа към теб и не ти дават пълноценна непосредственост. Няма да се превърнеш в тяхната сантиментална принцеса, за която желаят да се оженят. В множеството случаи отсъствието на Момиче се свързва с мъчно, проблематично семейство и детство, където е отсъствала обич сред родителите.

 женска сила iStock

Ако ти липсва Любовница – Забрави за сладката полова власт над него. Няма да познаеш женските сила и мощност, скрити в разтърсващите оргазми. Основна причина за блокиране на сексуалността са виновността и срамът. След тяхното изчистване се превръщаш в магнит за мъже и чудеса.

 женска сила iStock

Липсваща Кралица – Води до ниско самочувствие, беднотия и чувство, че не живееш своя живот. Изпитваш компликации и проблеми в кариерата. Не се изненадвай, че другите постоянно са по-предпочитани от теб.

 женска сила iStock

Когато нямаш Хазяйка – Без този архетип, мъжете не гледат на теб като жена за брак и съществени връзки. Поради тази причина е допустимо е да имаш компликации със създаването на семейство и дом.

 брачна половинка жена 60те iStock

Всяка от нас се ражда с две съществени положения, само че другите две ѝ следва да развие. Независимо дали имаш всички 4 арехетипа,  не забравяй, че ти към този момент си edna  неповторима и магична жена и че място за рационализиране постоянно има!

Предлагаме ти един доста елементарен тест, с който да разбереш кой от четерите архетипа е водещ при теб:
 Открий дали си Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка  Открий дали си Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка  Открий дали си Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка  Открий дали си Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка
Автор: Мишел
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР