Днес се навършва точно една година от смъртта на Денис

...
Днес се навършва точно една година от смъртта на Денис
Коментари Харесай

Точно година след смъртта на Денис Теофиков, Алекса плаче - Топ новини


Днес се навършва тъкмо една година от гибелта на Денис Теофиков и приятелката му Алекса написа покъртителен пост в мрежата, пишат Hotnews.bg.

„ Една година се измина от както не съм чувала гласът ти,не съм виждала очите ти,не съм усещала топлината и не съм целувала устните ти ….. Преди година на този ден аз изгубих любовта на живота си! Всяка моя фантазия,всяка моя страст,тръпка и топлота в мен изчезна “, написа брюнетката, която преди няколко месеца се появи в обятията на различен Денис, единствено че боксьор.

Единствено ти караше сърцето ми да бие! Ти ме научи какво значи обич,какво значи да обичаш и да те обичат ….. Живота ще си дам,за да се върнеш,за да имам още един момент с теб, единствено секунда време да погледна “мойто си “ както постоянно си ме наричал …… Ех, Денко твоята Лексчо по този начин има потребност от теб,защото единствено ти можеш да ме върнеш към живота,само ти може да върнеш усмивката ми

Година по-късно а болката не минава,липсата става все по-голяма,раната все по-дълбока,сърцето все по-празно…. Всякаш беше през вчерашния ден денят в който за последно ми сподели:-Лексчо,Обичам те! Денко …. По грубо е живот без теб от гибел,моля те,не ме оставяй тук! “, написа още Алекса.

Една година след гибелта на младия артист нещастието остава тайнственост, само че откакто няма информация за упрекнат за гибелта му, очевидно полицията е приела, че става дума за самоубийство или акцидент. Бе засекретено и какво е било положението му, като първите информации бяха, че е бил надрусан. Той почина тъкмо преди година, скачайки от терасата на собствен другар. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и схванала за трагичната вест едвам след час.

Още преди две седмици Денис почнал да разпитвал собствен другар за апартамент му в столичен квартал. Знаел единствено, че е на висок етаж. Денис помолил момчето да остави котката си, защото в идващите месеци нямал да има опция да я гледа. Двамата са влезнали в жилището към 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и до момента в който приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР