Днес разбрах, че Бойко Борисов е говорил главно с Найо

...
Днес разбрах, че Бойко Борисов е говорил главно с Найо
Коментари Харесай

Петков: Найо ми каза, че министърът на МВР е на ГЕРБ

„ Днес разбрах, че Бойко Борисов е приказвал основно с Найо – нашият PR. Аз също приказвах с него, с цел да видя какво мисли. Найо ми сподели да предам на Борисов да не се тормози толкоз доста. Голяма част от бъдещето на това държавно управление ще се случи, когато имаме симетричност и във външните връзки. Найо ми сподели, че министърът на Министерство на вътрешните работи е на ГЕРБ, тъй че няма смисъл да се вършим, че не е “. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред публицисти, в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов.

„ Найо ми сподели, че като към този момент си бил министър председател умерено може да си външен министър, тъй като индивидът, който държи най-важните дипломатически връзки в една страна е приемиер. Найо държи най-вече бъдещите назначения в регулаторите да бъдат самостоятелни хора “, продължи Кирил Петков.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков съобщи, че може да подсигурява, че акад. Денков, Асен Василев и противоречивият министър не са забъркани в корупция.

„ Сигурен съм, че системата не е изчистена. Всички ние би трябвало всекидневно да се борим с корупцията. Найо ми сподели да кажа на Бойко Борисов да не се тормози за спортния министър. Човекът е доста чист. Прави най-хубавото, което може “.

На обвиняванията в корупционни схеми Кирил Петков съобщи:

„ Нито стотинка не съм взел. Само заплатата от Народно събрание. Може да се ревизира “.



 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР