Абсолютен рекорд за българска лента направи трейлърът на филма за

...
Абсолютен рекорд за българска лента направи трейлърът на филма за
Коментари Харесай

Рекорд: трейлърът на филма за Гунди с 2,5 млн. гледания

Абсолютен връх за българска лента направи филмовият откъс на кино лентата за Гунди – „ Гунди-Легенда за любовта “. Тийзърът за лентата за иконата на БГ футбола и „ Левски “ Георги Аспарухов е гледан над 2 500 000 пъти. Това излиза наяве от профила на лентата в инстаграм, оповестява „ 24 часа “.

„ За по-малко от седмица направихте филмовия откъс на „ Гунди – Легенда за любовта “
най-гледания в историята на българското кино “,
написа в обявата.



Лентата наблюдава живота на огромния състезател – от срещата му с Величка Маркова-Лита,
до трагичния 30 юни 1971 година,
когато Гунди умира в автомобилна злополука. Режисьор е Димитър Димитров, оператор – Борис Славков, сценарист – Емил Бонев. Продуценти са Андрей Арнаудов и Иван Христов от „ Междинна станция “.

„ Гунди – легенда за любовта “ се връща обратно във времето, с цел да покаже България през 60-те и 70-те години. В основните функции са Павел Иванов (Георги Аспарухов) и Александра Свиленова (Величка Маркова – Лита). Участват още Параскева Джукелова (Мария), Александра Костова (Лидка), Емил Марков (арх. Марков), Биляна Петринска (Марена). В основна роля е и Стоян Радев (Зоро), който поддържа неразделно Аспарухов както в професионалния, по този начин и в персоналния му път.

Участват още Пенко Господинов, в ролята на сътрудник на Държавна сигурност. И Владимир Люцканов – в ролята на генерала, който дирижира всичко от комфорта на кабинета си. Част от актьорския състав са също Димитър Маринов – в ролята на Аспарух – бащата на Георги, Николай Урумов – като треньора на Левски – Коце Георгиев, и Владимир Карамфилов, треньор на  Георги Генов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР