Днес помощник-треньорът на Левски“ Тодор Симов празнува своя 38-ми рожден

...
Днес помощник-треньорът на Левски“ Тодор Симов празнува своя 38-ми рожден
Коментари Харесай

Левски поздрави Тодор Симов

Днес помощник-треньорът на „ Левски “ Тодор Симов чества своя 38-ми рожден ден.

Юношата на клуба минава през своята кариера през тимовете на „ Розанезе “ (Италия), „ Черно море “, „ Видима-Раковски “, „ Берое “, „ Локомотив “ (Мездра), „ Спортист “ (Своге) и „ Пирин “ (Бл).

В „ А “ група има 64 мача и 13 гола. Има 10 мача за младежкия народен тим и 4 гола. От лятото на 2012 година,Тодор Симов е треньор в школата на „ Левски “, а зад тила си доста оценки като ментор в Академията на “Герена “.

След назначението на Делио Роси като старши-треньор на „ Левски “, младият експерт става част от екипа на италианеца. След напускането на Роси, Симов е назначен като краткотраен треньор на “сините “. Tой извежда отбора в мач против „ Ботев “ (Пловдив) в Коматево, приключил 1:0 за „ Левски “.

При първия престой на Славиша Стоянович, той още веднъж попада в екипа на новия треньор на “сините “. След напускането му и назначението на Георги Дерменджиев отпред на „ Левски “, Симов също е поканен да бъде част от треньорският екип. Плътно до подготвителния екип е и при Георги Тодоров, след което за повторно работи със Славиша Стоянович, а в следствие и с Живко Миланов. Сега Симов е част и от екипа на Станимир Стоилов.

ПФК „ Левски “ пожелава на Тодор Симов здраве, персонални и професионални триумфи и бъдещи шастливи мигове с обичания тим.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР