Тайсън Фюри се страхува и е загубил мача си с

...
Тайсън Фюри се страхува и е загубил мача си с
Коментари Харесай

Страхува ли се Фюри от Усик? ВИДЕО

Тайсън Фюри се опасява и е изгубил мача си с Олександър Усик още преди да се е качил на кръга - такива мнения направиха почитателите на бокса, гледайки конференцията на двамата преди дълго чакания мач в Саудитска Арабия. 

Причината е, че Фюри отхвърли да огледа съперника си в очите. Той гледаше право в камерите, а публицистите не съумяха да създадат мечтания кадър " очи в очи ". 

Фюри, който е първенец на WBC носеше шапка с надпис " Абсолютен ", до момента в който Усик - собственик на коланите на  WBA, IBF и WBO, беше в бял ексцентричен костюм. Победителят в мача ще стане първият безспорен първенец в бокса в тежка категория през XXI век. За последно това беше Ленъкс Люис. Залогът в мача ще бъде още по-голям, защото и Фюри, и Усик са непобедени досега на професионалния кръг.

И до момента в който част от последователите дават преимущество на украинеца поради отхвърли на съперника му да го огледа, то други са уверени, че става дума за психически трикове от страна на Фюри.

Британецът отхвърли изявление 48 часа преди мача, с цел да тренира и е много спокоен в последните дни преди срещата. Докато Усик и щабът му вземат участие интензивно във всички рекламни мероприятия. Боксьорът даже разяснява пътеката, по която ще би трябвало да мине към кръга и изиска смяна, виждайки заплаха да се спъне.

Фюри и Усик ще се срещнат още един път преди мача - на формалния кантар, който е през днешния ден (17 май) от 20:00 ч. българско време. 

Снимка: Reuters

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР