Днес получих писмо от Областна управа - Пловдив с приложено

...
Днес получих писмо от Областна управа - Пловдив с приложено
Коментари Харесай

Кандитатът на ИТН за 17 РИК получил само 40 лв. командировъч...

Днес получих писмо от Областна администрация - Пловдив с приложено платежно разпореждане, от което е видно, че в качеството ми на секретар на Районна изборна комисия 17 избирателен регион - Пловдивски са ми изплатени командировъчни в размер на 40 лева Това съобщи пред " Марица " юрист Кристиан Гьошев и изпрати документа.

" Предлагам Георги Мараджиев обществено да ми се извини и идващия път да не дава религия на непроверени злословия и интриги, донесени му от негови доближени. Извинението не боли, а демонстрира достолепието на индивида ", съобщи в писмо до " Marica.bg " Гьошев.

Реакцията на претендента на Има Такъв Народ за ръководител на 17 РИК Кристиан Гьошев е във връзка изказванията на коорднитора на ГЕРБ и кмет на Община Стамболийски Георги Мараджиев, че Гьошев постоянно отсъства от съвещанията на комисията на предходните парламентарни избори и осребрява пари за командировъчни, тъй като е показал адресна регистрация в курорта Свети Влас.

Гьошен изпрати документ, с който потвърждава изказванията, че е получил единствено 40 лева, и съгласно него това е за командировъчни до Първомай и Садово за разнасяне на изборни материали. За отсъствията пък изясни пред " Марица ", че е пропуснал единствено 4 съвещания при извършени 21.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР