Днес по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Следобед ще се

...
Днес по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Следобед ще се
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 21 юли

Днес по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места по северното крайбрежие ще превали. Ще духа до сдържан вятър изток-североизток. Максималните температури ще са 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Днес преди обяд ще е най-вече слънчево. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в планинските региони и Лудогорието ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са в необятни граници, от 30° - 32° в Североизточна България до 38° тук-там в Горнотракийската равнина.

Преди обяд над планините ще доминира слънчево време. Следобед ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 19°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР