Днес отново ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа

...
Днес отново ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа
Коментари Харесай

Радвайте се: Очаква ни топъл и слънчев петък

Днес още веднъж ще бъде най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 22°, в София - към 17°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там основно по южното крайбрежие видимостта ще е понижена. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология за Българска телеграфна агенция. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 4°.

Вчера беше регистриран и най-топлият осми февруари за цялата 90-годишна история на професионалните измервания в Хасково. За четвърти следващ ден в града се записва температурен връх за деня.

Следобед живакът стигна 20,2 градуса.

Досега върхът се държеше от 2021 година, когато термометърът регистрира 18,1 градуса. До края на седмицата извънредно топлото за сезона време ще продължи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР